Op de foto van links naar rechts: Friso Verhoeve, Hans Schaap en Gerhard van Galen

Er is veel te doen geweest rondom golfbaan Weesp, maar inmiddels is de golfbaan weer geopend. Eigenaren Gerhard van Galen en Friso Verhoeve van Golfbaan Weesp willen de baan in eerste instantie gereed maken voor de leden. ‘’Straks gaan we het karakteristieke clubgebouw, met de 9 holes en driving range openstellen voor golfers, niet golfers, zakelijke klanten, passanten. Het doel is dat iedereen zich weer thuis gaat voelen bij Golfbaan Weesp’’.  

Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (kortweg: HGM) zal het onderhoud van de baan gaan verzorgen. Marvin de Vink, die een aantal jaren ervaring heeft opgedaan op golfbaan The International, is aangesteld als hoofdgreenkeeper.

Op de foto van links naar rechts: Geert-Jan van Logtestijn (Bestuurslid HGC), Nicky Skinner (Hoofdgreenkeeper HGM), Hans Schaap (Directeur HGM) en Paul Hillen (Bestuurslid HGC)

Woudrichem, november 2017

De Haarlemmermeersche Golfclub in Cruquius heeft 27-holes en 9 par 3 holes en biedt een diversiteit qua landschap met daarin parken, bos, moeras, dijken en weide.  

In de afgelopen 5 jaar heeft HGM naar volle tevredenheid van de Haarlemmermeersche Golfclub het onderhoud verzorgd, laten zien dat de kwaliteit flink is gestegen en dat de duurzaamheid voor de toekomst is gewaarborgd. Het vertrouwen in HGM is dermate groot dat het contract wederom met 5 jaar is verlengd.

Hans Schaap (Directeur HGM), Manfred van der Wal (landschapsarchitect) en John Scholte (eigenaar Golfpark Rotterdam)

Rotterdam wordt een parel van een 27 holes golfbaan rijker. Eigenaar John Scholte is hiervoor een partnership aangegaan met Hollandsche Greenkeeping Maatschappij die de aanleg van deze prachtige nieuwe golfbaan zal gaan voltooien en onderhouden. In samenspraak zijn een aantal belangrijke keuzes gemaakt om voorbereid te zijn op de toekomst. Dit houdt onder meer in dat er een optimaal drainagesysteem wordt aangelegd. Daarnaast wordt nu al rekening gehouden met de Green Deal; in de toekomst